VÅRA TJÄNSTER

DIN BEGRAVNINGSBYRÅ I VALLENTUNA OCH TÄBY

Begravningsblommor Vallentuna

PLANERA BEGRAVNING

 

När en anhörig avlider förändras livet radikalt. Det är många frågor och funderingar som dyker upp. Vallentuna-Täby Begravningstjänst kan hjälpa er med allt det praktiska runt en begravning. Vi kan hjälpa er med hela eller delar av begravningen. En del känner att man vill göra mycket själva. Det är era önskemål som styr vårt arbete. För er trygghet erbjuder vi alltid fasta priser på våra tjänster för att det skall vara tydligt för dig som beställare.

   HUR GÅR VI VIDARE MED ER?

 

Många funderar över hur kontakten med begravningsbyrån går till och vad som händer därefter? Vi strävar alltid efter att det är era önskemål och villkor som styr vårt uppdrag som rådgivare. Vissa känner att man vill gå igenom det praktiska genom att träffas vid ett personligt möte på vårt kontor eller i er egen hemmiljö. En del väljer också att boka allting direkt över telefon eller via mail. Det finns inget rätt eller fel. Detta väljer du helt själv.

JURIDIK FÖR HELA LIVET

VI HJÄLPER DIG MED HELA LIVETS JURIDIK

 

Juridik i samband med dödsfall är oftast förenat med många olika tankar och funderingar. Våra familjejurister på Vallentuna-Täby Begravningstjänst kan hjälpa er med hela livets juridik. Vad är egentligen en bouppteckning? När måste man göra den? Vad händer om det inte finns pengar till begravningen? Hur gör vi med testamentet och arvet? Hur upprättar jag ett gåvobrev eller ett testamente? Vi hjälper er att utforma korrekta juridiska dokument, som är mycket viktigt eftersom man annars riskerar att få handlingarna ogiltigförklarade i framtiden, vilket kan ge stora och oförutsedda konsekvenser. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha mer information.

BOUPPTECKNING

ARVSKIFTE

FÖRVALTNING

TESTAMENTE

SÄLJA BOSTAD?